Anita Lerche surprise-udgiver album ved bryllupsreceptionDanske Punjab-sangerinde Anita Lerche har travlt. Udover en række tv- og liveoptrædener i Punjab og Mumbai i forbindelse med det nye album ’Sadke Punjab Ton’, indeholdende singlen af samme navn, som udkommer den 11. november, skal hun giftes – med sin mand – igen. Denne gang i Indien, og receptionen tegner til at blive en kæmpe begivenhed:
Vi laver en surprise-udgivelse af albummet den 9. november på dagen for bryllupsreceptionen. Det hele bliver livetransmitteret på internettet af Nordindiens største avis, den danske ambassadør vil være til stede, og der kommer et hav af journalister, som skal dække det i alle deres aviser,” siger Anita.

Parret venter mange gæster, der rejser ind fra både Danmark og USA, og i alt forventer de at se omkring 4-500 mennesker, hvis ikke flere. ”Det er aldrig til at vide her i Indien.”
For at peppe begivenhederne yderligere op, har Anitas mand, Søren, bestilt en elefant og en abe. Alt i alt kan gæster, journalister, ambassadør og parret selv se frem til en dag udover det sædvanlige.

Inden længe kan man desuden, udover at erhverve sig Anita Lerches nye album, se en ny musikvideo til en Hindi-sang fra albummet. Sangen hedder ’India’ og er skrevet af Stephan Grabowski.