Audition Days World Special – Ansøg nu! Deadline 20/6Er du ny på world-scenen, og trænger du til et kærligt skub ud over scenekanten? Som upcoming world-band har du nu en unik mulighed for at få hjælp til at komme et skridt videre med din musik.
Ansøg nu – måske er det dig, der får lov til at spille koncert på Global med efterfølgende feedback og får hjælp af World Music Denmark og Global til at styrke din profil samt lægge en karrierestrategi.

Audition Days er et velafprøvet koncept, startet af ORA i 2006. Her får du som band mulighed for at spille en koncert, hvorefter du får feedback af erfarne branchefolk. I denne særudgave med fokus på world-musik, tilbyder World Music Denmark, Global og ORA et udvidet forløb for nye, ambitiøse danske acts på worldscenen.

But wait. There’s more!
Ud over en koncert på Global med feedback på din sceneoptræden, får du også et coachingforløb med World Music Denmark og Global, der hjælper dig med nogle af de praktiske ting, der kommer ud over dit liveshow. Ting som booking, kommunikation, strategi, bandledelse og fundraising, der for mange bands er svære i starten.
Inden koncerten bliver du derfor inviteret til et møde med World Music Denmark og Global, hvor der aftales et selvstændigt karriereforløb, der strækker sig ud over selve koncerten.
Efter koncerten afholder partnerne et eftermiddagseminar i december med erfarne gæster fra musikbranchen, der deler deres erfaringer med at arbejde med world-bands – både i Danmark og internationalt.

Læs mere om Audition Days og ansøg HERDeadline 20. juni kl. 12.00.