Danish Vibes 1.0Der var 120 fremmødte tyske branchefolk og mere end 100 tyske publikummer og danske branchefolk, da Danish Vibes 1.0 for første gang i november åbnede dørene dansk world og jazz.

Forinden selve showcasene med de udvalgte bands; Tako Lako, Mzungu Kichaa, Girls In Airports og Claus Waidtløw Quartet, var der først et networkingsprogram i flere etaper med bl.a. networking over nordisk mad og paneldiskussion med Peter Hvalkof (Roskilde Festivalen / Global), Gunnar Madsen (SPOT/ROSA) og Bjarke Svendsen (Jazz Festivalen/Jazzhouse) i panelet. Herefter spillede elever fra dels det danske musikkonservatorium, dels fra Hamburg Hochschule Für Musik en koncert med solisterne Palle Mikkelborg på trompet og Helen Davies på harpe, som optakt til de fire showcases.
Det bliver spændende at følge de 4 bands i deres videre færd ud i den tyske musikbranche.

Danish Vibes giver danske jazz- og worldbands mulighed for at få en hjælpende hånd til at slå igennem på det tyske marked. Danish Vibes 2.0 er netop nu på trapperne. Denne gang satses der på flere koncerter på festivaler og spillesteder i Tyskland, samt deltagelse på relevante messer og udveksling med tyske bands.
De 4 bands, som skal medvirke i Danish Vibes 2.0 bliver udvalgt af en jury bestående af branchefolk fra den tyske musikindustri.

Følg Danish Vibes og de udvalgte orkestre HER.