Dialogmøde 30/3: Hvordan får vi mere world i medierne?Kære musiker, koncertarrangør, samarbejdspartner og world-entusiast,

Tusind tak for et vellykket dialogmøde i januar! Vi gik derfra med en masse idéer, som vi i den kommende tid vil gøre vores bedste for at følge op på.
Sidst vi mødtes, kom vi frem til, at vi skal blive bedre til at formidle worldscenen i Danmark. World skal gøre opmærksom på sig selv og omtales i medierne, world skal ud på spillestederne, world skal nå nye publikummer og målgrupper. Men hvordan?

Vi har brug for dine inputs!

World Music Denmark inviterer hermed til dialog om, hvordan vi sammen formidler worldscenen bedst muligt. Kom og del dine tanker og idéer og hør om, hvordan andre har ført deres idéer ud i livet og skabt egne formidlingsplatforme. Deltag i en dialog, hvor I både kan inspirere os, hinanden og jer selv.

Onsdag den 30. marts kl. 17-19 i VerdensKulturCentret, lokale 305, 3. sal
Nørre Allé 7, 2200 København N

Udover dialog vil arrangementet byde på et oplæg om PR- og kommunikationsstrategier – hvordan ”sælger” vi world til medierne og masserne? – af Katrine Clante fra The Empire, samt interview og samtale med et panel bestående af blogger på MusikMigBlidt, Søren Lund Korsgaard, chefredaktør på Universitetsradioen, Signe Tobiassen, og Søren Brunsgaard, medlem af styregruppen i Musikparlamentet, som vil dele ud af deres erfaringer med at beskæftige sig med egne formidlings- og medieplatforme, hvor de selv er med til at sætte dagsordenen, og svare på spørgsmål.

Målet med arrangementet er at skabe et konstruktivt forum, hvor vi kan dele vores tanker om, hvordan vi kan sætte ind for at få world på dagsordenen, og hente inspiration fra initiativtagere inden for mediebranchen.

Program for arrangementet:
– Oplæg ved Katrine Clante (PR-bureauet The Empire)
– Introduktion og interview med panelet:
   Søren Lund Korsgaard (Blogger, MusikMigBlidt.dk)
   Signe Tobiassen (Chefredaktør, Universitetsradioen)
   Søren Brunsgaard (Medlem af Styregruppen, Musikparlamentet)
– Dialog om formidling af worldscenen

Alle er velkomne – også hvis du ikke er medlem.
Tilmeld dig på Facebook (tilmelding er ikke påkrævet, men lad os gerne vide, at du kommer!).

Vi håber at se dig!

De bedste hilsner
World Music Denmark