Mød musikbranchen og bliv opdaget i Sverige! Deadline 6/12Første udgave af Nordic Folk & World Music Showcase viste sig at blive en sådan succes, at arrangørerne har besluttet at afholde det igen i 2017 i forbindelse med Folk- och Världsmusikgalan.

Hvis du og dit band venter på at få kickstartet jeres internationale karriere, er det nu, I skal søge, hvis I vil på programmet til Nordic Showcase og opdages i Sverige! I alt to world- og folkbands udvælges til at repræsentere Danmark ved Nordic Showcase 2017. Udover koncerten vil de udvalgte bands eller artister indgå i et sparringsforløb med World Music Denmark og ROSA Folk i månederne op til og efter afholdelsen af Nordic Showcase, som løber af stablen 16. og 17. marts 2017 i Helsingborg.

Nordic Folk & World Music Showcase fremviser diversiteten inden for nordisk folke- og verdensmusik, samt dans. Hensigten er at styrke samarbejdet mellem de nordiske lande, ved at skabe flere tour muligheder for nordiske bands – både inden for og uden for Norden. Nordic Folk & World Music Showcase er en platform for at stifte nye bekendtskaber og drøfte den kunstneriske udvikling i Norden, samt diskutere den fælles nordiske tradition i forbindelse med promovering og fremskridt.

Deadline for ansøgning er 6. december kl. 12.00. Ansøg og læs mere her.

Læs mere om Nordic Showcase her.