Netværksmøde i Aarhus den 9. martsMÅLRETTET KOMMUNIKATION OG NETVÆRKSMØDE  I AARHUS

(Efficient communication & networking in Aarhus)

Vi vil meget gerne gøre livet lettere for jer som world-musikere og world-arrangører! Derfor laver WMD løbende  arrangementer, der hjælper dig til at blive en mere professionel musiker/arrangør, som kan tiltrække et større publikum og tjene flere penge. Derfor vil vi gerne invitere dig til et gratis arrangement om målrettet kommunikation og samtidig give dig en mulighed for at møde andre fra world-branchen. Vi giver naturligvis også øl, vin, vand, snacks og guf!

Lektor Troels Østergaard fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole holder oplæg om, hvordan man skriver og kommunikerer via de sociale medier. Troels Østergaard spiller selv musik og har et stort kendskab til musikverdenen generelt. Sessionen kommen til at omhandler det at skrive på forskellige sociale medier, fx hjemmesiden og Facebook, og hvordan disse to platforme kræver noget forskelligt. Desuden vil han afklare, hvordan det ikke kan betale sig at have en stor flot hjemmeside, hvis man ikke lægger noget nyt ud med jævne mellemrum eller skriver korte indlæg – eller at have en Facebook-side, hvis man ikke er interesseret i at skabe dialog. Med andre ord, så kom og få råd og vejledning om, hvad du kan med de sociale medier, og hvordan du kommunikerer lettest og mest effektivt – for så undgår du at spilde tid og penge på dårlig kommunikation, som ingen læser! FYI:  The (free) session concerns communication via Social Media and it will be translated into English if necessary.

Raabar 

Vester Allé 15, 8000 Aarhus 

Mandag d. 9. marts  kl. 16:30-18:30

TILMELDING /apply to CMP@WORLDMUSIC.DK eller mobil: 33244017 – DEADLINE FREDAG D. 6. MARTS KL. 14.00

Tilmeld dig og mød nye world-venner – lær om at hoppe over, hvor gærdet er lavest, græsset er grønnere og publikum kønnere! Hold dig opdateret her! https://www.facebook.com/fredagsbarommandagen