WOMEX16: Smart rate og bordplads i den danske stand til de hurtigeDet er nu du skal tilmelde dig, hvis du vil spare penge med ‘Smart rate’ på WOMEX og sikre dig bordplads i den danske stand!

Den årlige internationale musikmesse WOMEX afholdes i år i Santiago de Compostela i Spanien den 19.-23. oktober.

Smart rate
Ved køb af bordplads til den danske stand senest 17. juni kan der spares 25% af den ordinære deltagerbetaling. Deltagertilmelding til den danske stand t.o.m. fredag den 17. juni koster 227 euro (ca. 1.690 kr.) mod 303 euro (ca. 2.250 kr.). Begge beløb er inklusiv 10% spansk moms. Fra den 17. juni stiger priserne yderlige flere gange frem til åbningen af messen (fra den 28. august, igen fra den 27. september, den 16. oktober og den 19.-23. oktober). Se priser med mere HER.

Bordplads
I den danske stand vil der være mulighed for at tilkøbe sig en bordplads (1 x 1,5 meter) til sit præsentationsmateriale (CDer, pressemateriale, videoafspiller mv.). Det koster 2.700 kr. Til hver bordplads er der en stol og stikdåser til el.

Mødefaciliteter
WMD og ROSA har et desuden et standområde, hvor der er mulighed for at afholde møder. Dette gælder alle danske deltagere på WOMEX, men deltagere der har købt standplads har fortrinsret.

Sådan melder du dig til den danske stand
1. Send en e-mail til World Music Denmark: mail@worldmusic.dk med følgende oplysninger:
a) Dit navn
b) Navnet på dit orkester eller den institution, du repræsenterer på WOMEX
c) den e-mail adresse du ønsker at benytte i forbindelse med WOMEX

2. Du vil herefter modtage et kodeord, som du skal benytte ved tilmeldingen på www.womex.com, når du klikker dig ind på WOMEX’s online ’Registration form’.

3. Deltagerbetalingen sker direkte til Womex.

Tilkøb af bordplads i den danske stand
1. Bordplads bestilles ved at sende en e-mail til World Music Denmark: mail@worldmusic.dk
2. Du får herefter tilsendt en faktura på 2.700 kr. Beløbet skal være indbetalt senest på fakturaens betalingsdato, ellers bortfalder bestillingen.
3. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal bordpladser og først-til-mølle princippet gælder.

Seminar: Få mest ud af WOMEX
WOMEX kan åbne døre og være et fantastisk redskab i forhold at sætte skub i en international karriere, men det kræver at man ved, hvordan man får mest ud af arrangementet.

Det kan du blive klogere på den 15. august kl. 17.00-20.00 på VerdensKulturCentret i København. Her får du nemlig muligheden for at blive bedre til at dyrke dine internationale netværk og udnytte de muligheder, WOMEX giver. Du vil på seminaret kunne møde branchefolk og tidligere deltagere, der deler ud af deres erfaringer.

Alle er velkomne til at deltage i seminaret, men er obligatorisk for de, der køber standplads i den danske stand. Mere info følger snarest.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte World Music Denmark på tlf. 33 24 40 13 eller e-mail: mail@worldmusic.dk.