Danish Vibes 3.0Dansk musikeksportprojekt åbner for tredje gang dørene til det tyske marked

Tilmelding til tredje omgang af eksportprojektet Danish Vibes er lige om hjørnet, med hele tre musikgenreorganisationer, som hver især dækker world-, folk og jazzorkestre. Gennem samarbejde med branchefolk på verdens tredjestørste musikmarked, Tyskland, er formålet med Danish Vibes 3.0 at skabe grundlaget for et gennembrud på det tyske marked. De danske orkestre bliver udvalgt af en tysk jury, hvorefter de gennemgår et forløb med coaching omkring strategi, PR og sceneoptræden,  imens der arbejdes intenst på en relation til relevante branchefolk i Tyskland. Orkestrene skal deltage på messer og udvalgte showcases, hvor hele Danish Vibes forløbet afsluttes med en stort anlagt showcase på det legendariske spillested Mojo i Hamborg.  Her er over 100 tyske branchefolk klar til at vurdere de danske orkestres potentiale på det tyske marked lige nu.

Igen i år er juryen et udvalg bestående af Tysklands førende PR-agenter, koncertpromoters, pladeselskaber og bookingagenturer. Her i blandt repræsentanter fra Warner Music, Karsten Jahnke Konzert Direktion, ENJA Records, PopUp Records m.fl. Juryen udvælger denne gang 2 world-orkestre, 2 jazz-orkestre og 1 folk-orkester. Tilmelding sker efter deltagelse i Reality Check Deutschland i slutningen af november. Hold øje med  Danish Vibes’ hjemmeside for mere information, og følg også med her på hjemmesiden, når vi offentliggør tilmeldingsdatoer og de ikke mindst de heldige deltagere.

Danish Vibes 2.0 showcasen på Mojo i Hamborg finder sted den 13. november 2014, og de optrædende er Danish Vibes-orkestrene Afenginn, IKI, Live Foyn Friis samt en gæsteoptræden fra den færøske singer/songwriter Teitur.