DANSK WORLDBAND I FINALEN I INTERNATIONAL KONKURRENCEThe KutiMangoes er udvalgt som finalist i stor international komponist-konkurrence.

I starten af marts blev finalisterne til 2013-udgaven af ”International Songwriting Competition (ISC)” annonceret, og blandt de 13 finalister i kategorien ”World” er det danske band, The KutiMangoes, at finde. Deres track ”Fire” er med i opløbet blandt i alt 19.000 sange fra hele verden.

ISC er en årlig konkurrence hvis formål er at give sangskrivere og musikere – professionelle som amatører – mulighed for at blive hørt i en international arena. Dommerpanelet udgøres af anerkendte musikere som Tom Waits og Robert Smith (The Cure), samt branchefolk. Vinderne af konkurrencen offentliggøres i denne måned (april 2014).

The KutiMangoes har siden 2012, hvor de blev dannet, spillet afrobeat mixet med jazz, soul og blues. Debutalbummet med titlen ”Afro-Fire” udkommer senere i år, og man har desuden mulighed for at opleve dem live på Global i København den 18. april.