Distortion world-guideNår Distortion fra næste uge lægger sin store klamme hånd hen over hele København – hvilket vi med garanti ikke er alene om at glæde os til – er der alverdens muligheder for at få rystet din popo!
Nedenfor er et par anbefalinger her fra world-kontoret. 

Sort Distortion er tilbage igen i år og lover 100 % afrikanisering af vesterbro med navne som Debre Damo Dining Orchestra, Dawda Jobarteh, Okay Funky, Bongo Klub, Master Fatman, Princess T, Stunngunn African System, Kenuba Link, Bounce Club og Club Below. Se mere HER.

Under årets udgave af Distortion på Nørrebro må du ikke gå glip af Global Copenhagens invitation til et brag af en Distortion Club dancehall/reggae-fest, som er et samarbejde med franske Manudigital, det lokale soundsystem-kollektiv Firehouse, og projektet Turning Tables som bl.a. DJ Copyflex står bag.
Se mere HER.
Fredag under festivalen byder Global desuden på The Syrian National Ensemble.

The Boat Stage, som bl.a. er hostet af RUBA’DUB SUNDAY på Distortion Ø har også masser af spændende navne på programmet, bl.a. Lady Smita Feat. FIREHOUSE SOUND, Kaka, Benal m.m.fl
Se mere HER.

Sidst men ikke mindst vil vi anbefale et smut forbi FolkeD/stortion, som er Distortions helt nye folke- og verdensmusik gadefest midt på Istedgade. FolkeD/stortion vil præsentere både etablerede og unge folke- og verdensmusiknavne, der skal give Distortion-gængerne en ny vinkel på gadefest d. 2. Juni kl 16-22. Se mere HER.

Vi ses derude! :-)