Fredagsbar – om mandagen! – København 

Mandag d. 26/1 kl. 16:30-18

Café Baggården (VerdensKulturCentret)

Nørre Allé 7

PROGRAM

Kl. 16:30-17:15: Management – spild ikke tid eller penge på dårlig management/booking

Kom og få inspiration, råd og tips om management, så I kan koncentrere jer om det vigtigste; at spille. Få for eksempel svar på – Hvornår skal man have en professionel manager? Hvem er den bedste manager i jeres band? Hvad kan man forvente af en manager i ind- og udland?
ved musiker og ejer af Cope Records Peter W. Kehl
Som trompetist og komponist & arrangør har Peter W. Kehl specialiseret sig inden for Cubansk musik og New Orleans, og i 1998 etablerede han Wunderbrazz, som hvert år spiller over 30 koncerter i Danmark. Herudover har han spillet med et hav af bands blandt andet MØ og Kid Creole and the Coconuts.

Han er stifter af og direktør for Cope Records (1998), som blandt andet har udgivet Karen Mukupa, Maya Albana, Rent Mel, Salem og Thorbjørn Risager. Stifter af og direktør for Calibrated Music (2003), som blandt andet har udgivet Sinne Eeg, Mads Mathias, Snorre Kirk og Wunderbrazz. Peter har via sine selskaber udgivet over 300 album. Desuden er han stifter af og direktør for Offbeat Music (2001-2004) med koncertbooking af bands og artister blandt andet Nikolaj Bentzon og Tangoorkesteret.

 

Kl. 17:15-18:00 Netværk & hygge

Vin/øl/juice og snacks og musikvenskaber

TILMELDING senest d. 25. januar til Christine på: cmp@worldmusic.dk eller 33 24 40 17

 

Vi glæder os til at se dig!