På med arbejdstøjet! World Music Maker Space #1Hvorfor sidde hver for sig derhjemme og kæmpe med at føre ideer og projekter ud i livet, når man kan gøre det sammen?! World-miljøet i Danmark er i forvejen præget af iværksætterånd og foretagsomhed, så hvorfor ikke mødes og skabe bedre projekter i fællesskab?

World Music Denmark inviterer til
World Music Maker Space #1
Onsdag den 13. april kl. 16-21
KPH, Enghavevej 80C, 3. sal
2450 København SV

Tag dit eget projekt eller din egen idé med eller kom og hjælp andre med deres!
Et makerspace er et fællesskabsorienteret arbejdsrum, hvor man mødes og hjælpes ad med at udtænke, udvikle eller udleve idéer, koncepter og produkter. Du er velkommen til at komme og få feedback på dit eget projekt, du kan medbringe en helt ny idé, eller du kan møde op og lytte med og hjælpe andre med at styrke deres idé.

World Music Maker Space er bl.a. inspireret af de reparations-cafeer, der skyder op i disse dage. Her tager man f.eks. en gammel cykel med og låner redskaber og får hjælp af andre til at reparere den. Det samme er idéen med WMMS. Her er cyklen blot skiftet ud med dit musikprojekt.

Hvad får du ud af det?
Uanset om det er dit eget projekt du tager med eller ej, er der meget at komme efter. Du møder andre potentielle samarbejdspartnere og venner fra worldscenen, du får inspiration og idéer til fremtidige projekter, og du få et konkret oplæg om fundraising til musikprojekter.

Derudover sørger vi for rigeligt med kaffe og en sandwich, hvis du tilmelder dig her.

Penge, penge, penge?
Der skal for det meste penge til, hvis man vil realisere sit projekt. Derfor har vi fokus på fundraising på vores første maker space. Vi har inviteret Rasmus Krøyer fra Afenginn til at komme og holde et oplæg om hvordan man f.eks. kan finansiere en turné, og om hvordan man kan se fundraising som et kreativt værktøj i stedet for et nødvendigt onde.

Selve konceptet skal også bearbejdes… i fællesskab
Hele dette koncept er i sig selv et eksperiment og noget, vi gerne selv vil arbejde på, på dagen. Hvordan skal vi lave maker spaces i fremtiden? Skal vi gøre det i et øvelokale med musikinstrumenter næste gang? Hvordan gør vi det relevant for flest muligt at deltage?

Program
16:00 Velkomst ved World Music Denmark
16:15 Oplæg om fundraising ved Rasmus Krøyer
17:00 Maker Space
18:30 Aftensmad
20:00 Opsamling og feedback

Alle er velkomne, også hvis du bare gerne vil networke og drikke kaffe. Man må også gerne droppe ind og ud.
Tilmelding er ikke påkrævet, men lad os gerne vide at du kommer på Facebook.

Vi glæder os til at se jer til kreativt maker space!

De bedste hilsner
World Music Denmark