Så er det nu! – at Danish Vibes Showcase finder sted på Mojo Club i Hamborg.  • IKI, Live Foyn Friis og Afenginn forventer store øjeblikke på det tyske musikmarked.

Sted og tid

I musikbranchen omtales ofte ”det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt” som en faktor for et internationalt gennembrud. Med Danish Vibes Showcase er MOJO Club stedet og torsdag den 13 november tidspunktet. Her møder de 3 orkestrer IKI, Live Foyn Friis og Afenginn mere end 100 tyske branchefolk og får muligheden for at præsentere deres musik og fremtidige mål for deres karrierer. Først i en netværks-event og efterfølgende i en live præsentation af deres musik.

De udvalgte

Efter at være valgt af en jury bestående af Tysklands førende booking-agenturer og pladeselskaber har orkestrene brugt op mod et år på at planlægge netop denne aften. Strategien, brandingen, sceneoptræden og den fremtidige forretningsmodel er udformet i samarbejde med danske og tyske fagfolk, mens messer og netværks-events som JazzAhead, WOMEX, Spot og Copenhagen Jazz Festival har dannet grundlaget for at være klar til mødet med de mange tyske branchefolk fra bl.a. München, Berlin og Hamborg.

Danish Vibes Showcase

Danish Vibes Showcase eventen på MOJO Club i Hamborgs Reeperbahn-kvarter er musikeksport grundlagt af World Music Denmark og Jazz Danmark. Eventen består af to sektioner. Først en branche-event under ledelse af Efterklang bassisten og The Lake grundlæggeren Rasmus Stolberg, hvor den tyske branche introduceres for de danske musikere, danske branchefolk og Nordic Cousine fra kokken Jesper Paustian og hans My Field Kitchen. I anden del af eventen varmer sangeren Teitur publikum og branchefolk op, inden den store prøve skal bestås, når Afenginn, IKI og Live Foyn Friis præsenterer deres musikalske kunnen på den store scene. Niels Christian Cederberg fra DR P8 er vært og giver et DJ sæt af hans foretrukne vinyler.

 

Fakta:

Danish Vibes Showcase

MOJO Club, Reeperbahn 1, Hamborg

Brancheevent kl. 18 – 20.30

Showcase kl. 20.30.

100 branchefolk

Musikeksport fra Jazz Danmark & World Music Denmark