SPOT on Denmark under Tallinn Music Week 2016World Music Denmark, MXD (Music Export Denmark), JazzDanmark og Rosa – Dansk Rock Samråd indgik sidste år samarbejde med musikbranchefestivalen Tallinn Music Week i Estland. Samarbejdet fortsætter i 2016.

Fremstødet sker under ”SPOT on Denmark”-konceptet, der igennem de seneste 8 år har været en af MXD’s og ROSA’s vigtigste platforme for musikeksport.

De fem danske bands er udvalgt til SPOT on Denmark af Tallinn Music Week i samarbejde med SPOT Festival. Der er tale om Okay Funky, Heimatt, Maria Faust Sacrum Facere, Asbjørn og Exil, som alle vil spille d. 31. marts kl. fra kl. 18 på Von Krahl Theather. Nærmere information finder du i Facebook-eventet her.

På Tallinn Music Week er organisationerne gået sammen om et genrebredt fremstød for dansk musik. Fremstødet vil blive markedsført såvel lokalt som internationalt, og relevante branchefolk for de udvalgte bands vil blive inviteret. Dagen efter koncerterne afvikles en netværksfrokost, som har til formål at matche de danske bands og branchefolk med potentielle samarbejdspartnere – musikselskaber og medier.

Tallinn Music Week er en ung musikfestival i stor fremdrift, som tiltrækker prominente selskaber og medier fra hele verden. Ud over dens stærke internationale forankring udgør Tallinn Music Week en effektiv indgangsdør til Baltikum og det Østeuropæiske marked.

Tallinn Music Week finder i 2016 sted fra d. 28. marts til d. 3. april.

Du kan få et indblik i sidste års SPOT on Denmark på Tallinn Music Week i denne video-reportage.

logoer tallinn