Stem på Årets Danske World Spillested 2014Årets udgave af Danish Music Awards World nærmer sig! – og i den forbindelse vil vi gerne introducere vores spritnye pris: ÅRETS DANSKE WORLD SPILLESTED 2014.

Vi skal bruge DIN hjælp til at finde de fem nominerede spillesteder/festivaler samt kåre vinderen.

Hvor har du haft dine bedste koncertoplevelser i løbet af året – både som publikum og musiker? Og hvorfor? Ved at stemme på dine op til fem favoritsteder har du desuden mulighed for at deltage i konkurrencen om 2 billetter og 4 drinksbilletter til Danish Music Awards World 2014, som afholdes den 23. november på Jazzhouse i København, samt den eksklusive compilation CD World Music from Denmark 2014.

Vi trækker lod blandt de bedste begrundelser for, hvorfor netop dit favoritsted fortjener at vinde prisen. Afstemningen løber til og med mandag den 27. oktober.

Vi glæder os til at modtage dit bud på Årets Danske World Spillested 2014 – og ikke mindst til at fejre verdensmusikken den 23. november!

Årets Danske World Spillested 2014-prisen uddeles i samarbejde med KODA, som har doneret en præmie til vinderen af kategorien. Præmien offentliggøres på aftenen d. 23. november.

STEM HER.