Syrisk musikkultur indtog København HSe video fra pop-up koncert på Hovedbanegården med nogle af Syriens mest talentfulde musikere

Syrisk Kulturkaravane består af nogle af Syriens bedste musikere, som er flygtet til Europa efter krigens udbrud. Projektet er startet af musiker Morten Carlsen, som kender musikerne fra dengang han spillede musik i flygtningelejre i Syrien. Formålet med karavanen er bl.a. at introducere danskerne for syrisk musikkultur og dermed præsentere noget andet end den krig og ødelæggelse, der hovedsageligt vises i medierne, for at skabe broer mellem mennesker og kulturer.

Med økonomisk støtte fra mange sponsorer, deriblandt Fonden Roskilde Festival, har det været muligt at samle musikere, som ikke har spillet sammen i fem år, fordi de har været spredt i Europa.

Karavanen turnede både i Jylland og på Sjælland i efteråret og gav desuden togpassagerer på Københavns Hovedbanegård en musikalsk overraskelse midt i myldretiden… Se videoen fra pop-up koncerten på Hovedbanegården HER.