WMD søger musikanmeldereEr du vild med alverdens musikgenrer, og har du flair for at skrive? Så er du måske vores nye musikanmelder! World Music Denmark leder efter dygtige og engagerede musikelskere, der kan videreformidle koncertoplevelser til andre musikelskere, musikere og spillesteder.

Som anmelder arbejder du ulønnet, men får til gengæld en række frynsegoder:

  • Gode og gratis musikoplevelser for dig og en gæst efter eget ønske
  • Mulighed for at prøve kræfter med anmelderfaget
  • Erfaring til dit CV
  • Et anmelder-”pressekort” fra WMD, så du nemt får adgang til de respektive spillesteder

Anmeldelserne skal ud på worldmusic.dk i løbet af en uge, så en anmeldelse skal være færdigskrevet senest tre dage efter koncerten. Vi søger anmeldere over hele landet, men giver ikke kompensation til transport, så det er praktisk at bo tæt på dér, hvor det sker.

Lyder det som noget for dig, skal du sende en kort ansøgning, hvori du fortæller lidt om dig selv, dine præferencer inden for world-genrerne samt vedhæfter et eksempel på noget, du har skrevet (og som ikke nødvendigvis behøver at omhandle musik). Ansøgningen skal sendes til cmp@worldmusic.dk senest d. 4. februar klokken 12. Spørgsmål er velkomne og rettes mod samme mailadresse eller telefon 33 24 40 17.

Vi håber, at du vil være en del af vores anmelderkorps og få nogle fantastiske oplevelser med verdensmusik fra Danmark og resten af verden!