World på SPOTPå torsdag den 28/4 åbner SPOT Festival dørene og i lineuppen er en del bands, der leger med genrer uden for den vestlige kulturboble.
Hvis du er til lidt ekstra peber, er her et par musikalske oplevelser, du ikke må snyde dig selv for:

Mames Babegenush, der forener traditionel jødisk dansemusik med mere nutidige toner i en modig smeltedigel, der appellerer til både sjæl og krop. Tjek tid og sted HER.

Kutimangoes, som med inspiration fra bl.a. Fela Kuti spiller deres helt eget mix af afrobeat, eclectic jazz, soul and blues. Tjek tid og sted HER.

Kidmo Laran – et multikulturelt møde mellem islandske Disa, Ida Wenøe (Boho Dancer), Kaspar Kaae (Cody), Michael Møller (moi Caprice, the Mountains), Ozan Deniz Öksüz, samt multiinstrumentalisten Orhan Özgur Turan og percussionisten Yossi Karutchi (begge medlemmer af Hudna).
Tjek tid og sted HER.

Den Sorte Skole, der på tværs af tid og rum og armeret med turntables, samplere og effektmaskiner tager de dig med på en mørk rejse gennem alt fra traditionelle marokkanske sange, indfødte stamme-hymner og feltoptagelser af pygmæer fra Cameroon, til himalayans reggae, fransk industrial noise og tysk elektro. Tjek tid og sted HER.

Hudna  – et tværkulturelt, contemporary, roots-folk band fra Aarhus,  som arbejder med fornyelse og tradition i musikken med en baggrund i hver sin kultur – dansk, tyrkisk og israelsk. En liveoplevelse der rummer intimitet, nærvær og en musikalsk mangfoldighed, der bedst kan beskrives som et møde mellem Nashville og Anatolien. Tjek tid og sted HER: